AMAZON.COM'UN SAHİBİNE ÇIPLAK FOTOGRAF TEHTİDİ



Son günlerde kendine ait bir blog yazısı paylaşan Jeff Bezos (Amazon.com CEO'su), siyasi bağlantılarını ortaya çıkarmak için araştırdığı National Enquirer dergisinin Bezos'a ait çıplak fotoğrafları yayınlamakla tehdit ettiğini açıkladı.

Günümüz dünyasının en büyük E-ticaret sitelerinden birisi olan amazon.com'un kurucusu ve ceo'su olan Jeff Bezos kazandığı büyük başarı sayesinde şu anda dünyanın en zengin insanı olarak bilinmekte. 

Paylaştığı bir blogda herşeyi anlatan Jeff bezos bahsettiği olaya göre, daha önce sevgilisi Lauren Sanchez'in konuşmalarını yayınlayarak boşanmalarına neden olan derginin ana şirketi American Media INC'in kendisini, Sanchez ile arasındaki özel sohbetler ve çıplak fotoğrafları ile tehdit ettiğini açıkladı.

Tehditlere boyun eğmemekte kararlı olan Bezos, böyle bir zorbalığa benim konumumdaki biri karşı çıkamıyorsa kim çıkabilir ki dedi. Bezos, paylaştığı blog gönderisinde tehdit e-postasında kendisinden talep edilen maddeleri de bir bir paylaştı. Jeff Bezos yazısında derginin sahibi olan David Pecker’ın ABD Başkanı Donald Trump ile olan yakın ilişkisini, Trump’ın kendisini daha önce defalarca düşman olarak tanımlamasını, Washington Post’un Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili tutumunu hatırlatarak bir anlamda National Enquirer’in kendisini tehdit edecek gücü nereden bulduğunu açıklamış oldu


Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.