Galatasaray Lige Kötü Başladı !!!!

Denizlispor'dan Galatasaray'a Soğuk Duş


Lig’in 1. Haftasında Denizlispor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Denizlispor-Galatasaray maç özeti: Sürenin büyük kısmının golsüz geçtiği maçta skor tabelasını değiştiren Recep Niyaz oldu. Denizlispor Galatasaray’a sezonun açılış maçında şok bir yenilgi yaşattı. Maçın uzatma anlarındaysa Rodallega skoru 2-0 yapan isim oldu.

Denizlispor-Galatasaray maç özeti

Süper Lig’de 2019-20 sezonunun açılış maçı ilklere sahne oldu. Sezonun ilk kırmızı karşı çıktı. Sezonun ilk penaltısı kullanıldı. Denizlispor Galatasaray’ı Recep Niyaz’ın 75 ve Rodallega’nın 90+4. dakikadaki golleriyle 2-0 mağlup etti.
Recep Niyaz sezonun ilk golünü atan isim olmayı başardı.
Galatasaray hiç değilse beraberlik için yüklenirsen Denizlispor 2. golünü buldu. Maçın uzatma anlarında sahne alan Rodallega attığı golle sarı-kırmızılıların umutlarını bitiren isim oldu.

Penaltı pozisyonu

Hakem Abdülkadir Bitigen, bir önceki pozisyonda yerde kalan Diagne’nin pozisyonu için VAR’a gitti ve ekrandan izleyip penaltı kararı verdi.
29’Selçuk İnan penaltı vuruşundan yararlanamadı.
Kaleci Stachowiak Selçuk’un zayıf plase şutunu soluna uzanarak kurtardı.

Kırmızı kart pozisyonu

Dakikalar 43’ü gösterirken Galatasaray’da Marcao, Rodallega’ya yaptığı faulden ötürü ikinci sarı kartı gördü ve kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Marcao ilk sarı kartını da 34. dakikada görmüştü.


Maçın 11’leri

Denizlispor: Adam Stachowiak – Cristian Sapunaru – Zakarya Bergdich – Oğuz Yılmaz – Tiago Lopes – Radoslaw Murawski – Ismail Aissati – Modou Barrow – Recep Niyaz – Zeki Yavru – Hugo Rodallega.
Galatasaray: Fernando Muslera – Yuto Nagatomo – Mariano Filho – Marcao – Christian Luyindama – Younes Belhanda – Ryan Babel – Jimmy Durmaz – Jean Michael Seri – Selçuk İnan – Mbaye Diagne.

Rıdvan Dilmen Denizlispor-Galatasaray maçını yorumladı

Rıdvan Dilmen, “Öncelikle sağlıklı, huzurlu, güzel bir sezon dileyelim” diyerek başladığı yorumlarında şu ifadeleri kullandı:
“Henüz 48 saat önce oynanan bir Süper Kupa var. O maçta 4 dakika uzamadı. Daha bismillah bizim maçta 5 dakika uzatma oldu. Burada vasat bir maçta bismillah 5 dakika oldu. Aslında standart farkı, kalite farkı ortaya çıktı.”
“Klasik olacak ama ligin ilk maçı kolay geçmez. Güçlü bir Galatasaray var. Yücel hoca ile de Denizlispor akıllı transferler yapmış. Maça gelince. Öncelikle çok yeni hakem arkadaşlar var. Atamalarda sıkıntı yok. Yeni kurallar ise oyunun gidişatını etkiliyor.”

Rıdvan Dilmen: Diagne’yi beğendim’

“Pozisyonu seyrettiğimiz zaman maçın hakeminin görüş açısında olan bir pozisyonda VAR kararı çıkıyor. Oyunun hakimi Galatasaray gözükse de Rodallega, Marcao ve Luyindama’yı oyalıyor. Recep Niyaz ve diğerleri geliyor. Galatasaray üstün oynamaya çalışıyor. Bu arada satılmak istenen Diagne’yi Babel’le birlikte etkili bir silah olarak gördüm. Gol mü attı hayır ama pozisyonların içerisinde var.”
“Ararsan bulursun penaltısı gibi oldu. En ufak basmada VAR çağırıyor. Hiç itiraz edemeyiz bu pozisyona. Bence Babel, ikinci sarı karttan atılmalıydı. Barajda elle oynuyor. İkinci sarı karttan gidebilirdi hakem. Burada sıkıntı Marcao ve Babel’de. Babel sarı kartın var, baraja girme bari. Girdin elini kaldırma. Marcao da resmen ‘hocam beni ne olur at’ diye gitti. Sarısı olan oyuncu o pozisyonda öyle hareket etmemeli.”

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.