En iyi senaryoya sahip oyunlar!

En iyi senaryoya sahip oyunlar ile karşınızdayız. Oyun dünyasının Hollywood ile yarışması, her geçen gün farklı konularla ve yeni senaryolarla karşımıza muhteşem oyunları sunuyor. Sizler için, oyun tarihinin yazılmış en iyi senaryolarını bir araya getirdik. İşte en iyi hikayeye sahip oyunlar!


eed for Speed Most Wanted (2005)

En iyi senaryoya sahip oyunlar listemize Need for Speed Most Wanted ile giriş yapıyoruz. NFS’nin sevilen oyunlarından biri olan Most Wanted’ın, çıkış yaptığı döneme göre iyi grafiklere sahip olduğunu söyleyebiliriz. Ancak bir yarış oyunu olmasına rağmen, oyunun hikayesi daha çok öne çıkıyor.


Çoğu oyun sever, Most Wanted hikayesini bilir ancak kısaca hatırlamakta fayda var. Oyunda BMW M3 GTR sahibi bir karakteri yönetiyoruz. Bu karakter şehrin en popüler ve polis tarafından en çok aranan sokak yarışçısıyla yarışır. Arabasına yapılan sabotaj nedeniyle de yarışı ve arabasını kaybeder. Oyunda da arabayı geri almak için sıfırdan başlarız. Özellikle oyunun final sahnesi oyuncular tarafından çok beğenilmiştir.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.