Steam Yaz Festivali sayesinde yüzlerce oyunda demo!

Oyuncuların heyecanla beklediği Steam Yaz Festivali 2020 başladı. Etkinlik kapsamında yüzler oyunda demo fırsatı getirildi. Böylelikle oyuncular birçok oyunu deneme fırsatı yakalayacak. Ayrıca özel geliştirici yayınları da izlenebilecek.
Başlayan etkinlik daha önceden erteleme kararı almıştı. ABD’de yaşanan olaylar nedeniyle etkinliğin başlangıç tarihi 3 hafta sonrasına alınmıştı. Festival 22 Haziran Pazartesi 20.00 TSİ kadar devam edecek.


Steam Yaz Festivali sayesinde yüzlerce demo

Dünya genelinde 65 ülkede başlayan etkinlik, Türkiye için de başladı. Oyuncular tarafından uzun zamandır beklenen etkinlik, birçok oyunun kullanıcılarla buluşmasını amaçlıyor. Bununla birlikte oyun geliştiricileri, oyunları için yayın açarak oyuncularla direkt iletişim içinde olabiliyor. Böylelikle oyuncular merak ettiklerini öğrenebiliyor, geliştiriciler geri bildirim alabiliyor.
Şu anda düzenlenen Steam Yaz Festivali için, çok kapsamlı olduğuna dair söylemler var. Çünkü etkinlik kapsamında 900 adet oyunda demo imkanı getirildi. Oyuncular halihazırda oynanan ve yakın zamanda oyuncularla buluşacak oyunları deneyebilecek. Ayrıca oyunlar için özel yayınlar ve röportajlar da yapılacak. Oyuncuların, oyunlar için yapılan geliştirmeler hakkında bilgi alması da sağlanacak.



Festival sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Festival sayfasında her oyun kategorisi için sayfa bulunuyor. Bu sayfalarda da öne çıkan demolar, yayınlar ve röportajlar oyunculara sergileniyor.
Etkinlik hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.